Vill du hyra Korskyrkans lokaler på Lövstagatan?

Vi vill vara en öppen kyrka och en resurs för Frövi.

Kyrksal

Kyrksalen är utrustad med projektor och ljudanläggning med hörslinga.

Serveringslokalen på bottenvåningen kan ta ca 90 personer. Köket är rymligt och det finns spis, micro, kaffekokare samt diskmaskin. Ljudanläggning finns.

Kyrksal och servering skiljs åt av en vikvägg varför större samlingar upp mot 180 personer kan få plats.

Serveringslokal

I källaren finns en mysig lokal med soffgrupper, pingisbord och biljardbord. I anslutning finns pentry och WC. Rummet är lämpligt för till exempel barnkalas. Plats för ca 25 personer.

Källare

På övervåningen finns mindre rum som lämpar sig för sammanträden.

Mötesrum

Kontakt och bokning:
Kerstin Holm
070-5476243
holmkerstin@telia.com

Vill du hyra vår gård, Sommarhemmet?

Gården ligger vackert vid Väringen ca en km från Fröviskolan, inte långt ifrån badplatsen Prästryggen. Där finns en stor gräsmatta som lämpar sig för idrott och lek med gungor och sandlåda. Ett timrat vindskydd med stor grillplats lämpar sig för hajk och grillning. Sommarhemmet är perfekt för enklare läger eller för kalas med mera där man vill ha möjlighet till utomhusaktiviteter.

På verandan kan ett 40-tal få plats. Standarden inomhus är enkel utan rinnande vatten och avlopp, utedass finns snett bakom huset. Värme och elektricitet finns i huset. Skolor, fritids och daghem går ofta till sommarhemmet på besök och behöver inte boka i förväg om man bara är utomhus. Vill man däremot använda huset, vindskyddet eller grillplatsen behöver man boka hos oss.  Vi tar ingen hyra för vindskydd eller grillplats, men vi räknar med att alla användare städar efter sig och ser till att elden är släckt.

Kontakt och bokning:
Kerstin Holm
070-5476243
holmkerstin@telia.com

Hitta till Sommarhemmet:

Vid hyra av lokaler gäller vår uthyrningspolicy.

Kyrksal
Serveringslokal
Källare
Mötesrum